Sportief en relaxt

De nieuwste trend
Stand up Paddling (afkorting: suppen) is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Staand op een stabiele plank met behulp van een lange paddle, beweeg je jezelf makkelijk voort over het water. Op zee, over een plas of door stadsgrachten, suppen kan overal. Een fysieke uitdaging of een ontspannen middag, je kunt er je eigen draai aan geven.

Suppen op de Rotte!
Stabiel en makkelijk. SUP-boards zijn breder en dikker dan surfboards, waardoor ze enorm stabiel zijn. Ben je op zoek naar fysieke uitdaging of juist naar een ontspannen middag, dan is suppen de ideale activiteit. Door de vele mogelijkheden van het SUP-board heeft iedereen plezier. Je legt gemakkelijk lange afstanden af zonder er vanaf te vallen.

Je kunt vanaf onze jachthaven een mooie tocht maken richting Rotterdam of naar het buitengebied. Of peddel langs de molenviergang richting de oorsprong van de Rotte.

NIEUW!!! BIG SUP, the mothership of all SUPs!

Zoek je een nieuwe, unieke sensatie op het water? Dan is onze BIG SUP echt iets voor jullie! De BIG SUP is een Stand-Up-Paddle board waar je met acht vrienden tegelijkertijd op kunt suppen. Door goed samen te werken kan het avontuur op het water beginnen.

Na een korte instructie, gaan jullie het water op. Een fantastische ervaring voor elke vrijgezellendag of elk ander groepsuitje! Maar zeker ook zeer geschikt in een programma op maat voor een bedrijfsuitje!

Voor een avontuur op de BIG SUP zijn we altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar jullie activiteit kan altijd doorgaan! Als het te hard waait voor de BIG SUP, gaan we kayakken.

SUP huur:

  • Per uur: €10 euro
  • Halve dag, 4 uur: €30 euro
  • Hele dag, 8 uur: €50 euro

BIG SUP huur:

  • Per uur: €55 euro
  • Per 2 uur: €90 euro
  • Per 3 uur: €149 euro
  • Halve dag, 4 uur: €150 euro
  • Hele dag, 8 uur: €250 euro

Voor meer informatie kan je bellen naar +31 6 4074 4191, of neem contact op via onze website. Voor kinderen t/m 10 jaar en bij onvoldoende zwemvaardigheid is het verplicht om een reddingsvest te dragen.

Warme groet Rio Molino

Houd er rekening mee dat je een geldig legitimatiebewijs en €30 euro borg dient af te geven als je een SUP komt huren bij ons. Daarnaast word bij schade een eigen risico van €50 gerekend. Voor de BIG SUP wordt €80 euro borg gerekend met een eigen risico van €80.

Boek nu

Heb je vragen of wil je graag boeken? Neem vrijblijvend contact op!

Contact