Lijkt het je ook wat om lekker te genieten van de Rottemeren of om naar Rotterdam of Delft te varen? Wij verhuren een jacht, hiermee kun je met 4 personen meerdere dagen op pad. Je beschikt hiermee namelijk over 4 slaapplaatsen. Daarmee heb je de kans om niet alleen de Rottemeren en Rotterdam te verkennen maar ligt de hele wereld voor je open! Ook dit jacht kun je varen zonder een vaarbewijs. Uiteraard is er de mogelijkheid dat wij je eerst een korte training geven over het varen met dit jacht. Naast de boot kunnen wij ook zaken zoals een koelbox of een lunchpakket regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen vaarbewijs nodig!

Voor slechts €250,- per dag huur je ons jacht. Ga je een week op pad? Dan betaal je slechts €1.000,- Is een hele dag te lang? Voor meer informatie kan je bellen naar +31 6 4074 4191 of doe direct een reservering via deze website.

Warme groet Rio Molino

Houd er rekening mee dat u of een geldig legitimatiebewijs of €300 euro borg dient af te geven als u een boot komt huren bij ons. Daarnaast word bij schade een eigen risico van €300 gerekend.

Heb je vragen of wil je graag boeken? Neem vrijblijvend contact op!

Contact